Портфоліо

30 січня на головній спортивній арені країни - у «Холі Чемпіонів» НСК «Олімпійський» відбулися урочисті проводи української збірної на XXII зимові Олімпійські ігри у Сочі.

У заході взяли участь глава адміністрації президента України Андрій Клюєв, віце-прем'єр-міністри України Олександр Вілкул та Костянтин Грищенко, президент НОК України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, уславлені спортсмени з зимових та літніх видів спорту, а також члени Олімпійської збірної України на Іграх у Сочі.

Протягом заходу артисти, Олімпійські чемпіони та призери, вболівальники, батьки та діти спортсменів дарували олімпійцям народні рушники-оберіги з орнаментами різних регіонів країни, що у фіналі утворили величезний рушник з картою України. На завершення церемонії Сергій Бубка і Равіль Сафіуллін передали цей символ олімпійцям у Сочі.

Символічною подією під час проводів команди стало вручення генеральним директором НСК «Олімпійський» Сергієм Симаком копії факелу Олімпійського вогню Ігор-1980 наймолодшій спортсменці збірної України 16-річній Юлії Лаврентьєвій.

Також під час церемонії відбулася презентація логотипу заявки Львова на право проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року. 

Ведучими вечора були директор агенції «Медіа Спорт» Олена Говорова та Олександр Мащенко.

Дивимось Олімпіаду та вболіваймо за наших!